Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν επιστραφεί μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής του, στην αρχική του κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί, χτυπηθεί, λερωθεί ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του μαζί με οποιαδήποτε έγγραφα έχουν αποσταλεί (απόδειξη , εγγύηση κτλ).  Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση.

Για την επιστροφή προϊόντων επικοινωνείτε μέσω του site ή στέλνοντας email στην διεύθυνση returns@tronic.gr , ενημερώνοντας για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, τον λόγο για τον οποίο το επιστρέφετε, την ημερομηνία παραλαβής και τα στοιχεία σας, και εμείς θα φροντίσουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάλογα με τον λόγο επιστροφής. Η αποστολή του προϊόντος προς επιστροφή γίνεται αποκλειστικά με δικά σας έξοδα, και συμφωνείται μαζί  η παραγγελία νέου προϊόντος μέσω του site ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής. Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδόθηκε είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας), η επιστροφή του θα πραγματοποιείται με την παραλαβή του από εσάς με έξοδα που θα επιβαρύνουν την Tronic, ενώ θα συμφωνηθεί μαζί σας η επιστροφή των χρημάτων (συμπεριλαμβανομένων την εξόδων αποστολής ή αντικαταβολής) ή η αποστολή του σωστού προϊόντος . H επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η λανθασμένη αποστολή.

Τα προϊόντα εταιρικής αναβάθμισης δεν δύναται να επιστραφούν για εμφανισιακούς λόγους πάρα μόνο για λειτουργικούς.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν λειτουργεί κατά την παραλαβή του τότε ο πελάτης έχει 3 ημέρες στην διάθεσή του να επικοινωνήσει με το κατάστημα και να αιτηθεί αντικατάσταση. Μετά το πέρας των τριών ημερών, το προϊόν καλύπτεται μόνο από την εγγύηση και σε περίπτωση καταστροφής αυτού δεν παρέχεται αντικατάσταση καθώς ούτε επιστροφή χρημάτων.